Mikä TAYK on?

Olemme vuonna 2004 perustettu paikallinen kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on edistää Yhdistyneiden kansakuntien periaatteita ja päämääriä. Toimintamme on kaikille avointa ja tarkoituksena on tehdä yhdistystoiminnasta jäsenistönsä näköistä. Sivuiltamme voit esimerkiksi lukea menneistä ja tulevista tapahtumistamme, lukea toimintasuunnitelmaamme tai katsella kuvia tempauksistamme.

Seuraava kokous – Next Meeting

Tervetuloa Tampereen YK-yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen 22.11. klo 17 Sampolan kirjastolla. Kokous järjestetään Sampolan kirjaston neljännen kerroksen luokkahuoneessa 409.

Valitsemme uuden hallituksen vuodelle 2017, joten nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan innostavaan ja rentoon järjestötoimintaan! Aikaisempaa kokemusta YK-toiminnasta tai yhdistyksistä ei tarvitse olla, reipas asenne ja mielenkiinto toimintaa kohtaan riittää. TAYKin nykyinen hallitus toivoo näkevänsä kokouksessa paljon uusia kasvoja! Lue lisää täältä.

Welcome to Tampere UN Associations statutory Autumn Meeting on 22.11. at 5pm at Sampola Library! The Autumn Meeting will be held on class room 409 on the 4th floor.

We are choosing the new board for 2017, so now you have an opportunity to join fun and easygoing association. No previous experience is needed, brisk attitude and interest towards our association is enough. We hope to see many of you there! Read more.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s